Banner Image E Quol Survey Project
Partners' News

Steun het e-Quol Project: Enquête voor jonge overlevenden van kanker

Over het e-Quol project

Het e-Quol project is een Europees gefinancierd initiatief dat kinderen, adolescenten en jongvolwassenen (AYA) die kanker hebben overleefd voorziet van digitale gezondheidshulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen voor hun behoeften. Deze e-gezondheidsmiddelen worden ontwikkeld in samenwerking met overlevenden om hen te helpen hun gezondheid en welzijn na de behandeling beter te beheren.

Lees meer op de officiële website van het project: e-Quol Project Website.

De publieksenquête: Cruciale inzichten verzamelen

Als eerste stap van dit initiatief voert het e-Quol team een publieksenquête uit om inzichten te verzamelen in de onvervulde behoeften van AYA overlevenden van kanker en hun dierbaren. De verzamelde feedback zal helpen bij het ontwikkelen en verfijnen van deze e-health tools om beter in te spelen op de uitdagingen waarmee overlevenden worden geconfronteerd.

Flyer enquête

Hoe kan u deelnemen?

We moedigen overlevenden van kanker, hun familie en dierbaren aan om bij te dragen aan dit belangrijke doel door de enquête in te vullen. Uw antwoorden zullen een rechtstreekse invloed hebben op de ontwikkeling van hulpmiddelen om de kwaliteit van leven voor AYA overlevenden van kanker in heel Europa te verbeteren.

U kan hier deelnemen aan de enquête.

Deelnemende centra in België

De Cliniques Universitaires Saint-Luc is het leidend Belgisch centrum voor dit initiatief.

Dit nieuws is geschreven door BSPHO